Voor de Stichting Chance for a Child zijn wenskaarten en kalenders gemaakt.

Even voorstellen:
Art Revisited is sinds de oprichting in 1988 uitgegroeid tot de belangrijkste uitgeverij op het gebied van figuratieve kunst in Nederland. Schilderijen van kunstenaars met klinkende namen als Henk Helmantel, Pieter Pander, Matthijs Röling, Joke Frima en nog zo’n 70 andere, vinden via kaarten, boeken, kalenders en Giclée reproducties hun weg naar de consument in binnen- en buitenland. Bij alle producten staat een extreem hoge kwaliteit boven in het vaandel.

Stichting Chance for a Child. Art Revisited gelooft in kwaliteit en zeker in kwaliteit van leven. Daar ligt een veilige en gezonde jeugd aan ten grondslag. De Stichting Chance for a Child heeft als doel de nazorg voor kinderen die slachtoffer zijn van mishandeling te verbeteren. Stichting Chance for a Child wil de continuïteit van de hulpverlening ondersteunen en waarborgen. Het doel is de kindermishandeling te stoppen en kinderen een veilige en gezonde jeugd te bieden.
Daarom komt een deel van de opbrengst van onze kertkaarten en Art Kalenders ten goede aan de Stichting Chance for a Child.

Art Kalender. De Art Kalender is een on-line te bestellen kalender die u niet alleen de mogelijkheid biedt gegevens per dag in te drukken, bijvoorbeeld een open-dag of beursdata maar ook uw bedrijfslogo. Al vanaf 10 stuks zonder meerkosten!

Op bijgaande sheet vindt u een overzicht met prijzen en mogelijkheden.

Wij hopen dat u dit goede doel wil steunen, dit gaat om zwaar mishandelde kinderen zij hebben uw hulp heel hard nodig. Bestel daarom deze kaarten en kalenders.

Kaarten bestellen!

Je eigen kalender samenstellen!

 

Klik op de afbeelding of download hier de pdf.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Golfdag voor een Kind succesvol
Golfdag voor een Kind 2017 was uitermate succesvol en heeft een nettobedrag van € 13.594,00 opgeleve... lees meer »

Rotterdammers achter expertisecentrum kindermishandeling
Kinderartsen kunnen vanaf vrijdag op elk moment van de dag advies inwinnen als ze een vermoeden hebben van kin... lees meer »

Stel uw eigen kalender of wenskaart samen

Stel uw eigen kalender of wenskaart samen