Nieuws

Golfdag voor een Kind succesvol Golfdag voor een Kind 2017 was uitermate succesvol en heeft een nettobedrag van € 13.594,00 opgeleverd. De foto´s van deze golfdag staan in het fototboek en kunnen... lees meer »

Rotterdammers achter expertisecentrum kindermishandeling Kinderartsen kunnen vanaf vrijdag op elk moment van de dag advies inwinnen als ze een vermoeden hebben van kindermishandeling. Hiervoor is een speciaal centrum in het leven geroepe... lees meer »

Openingscongres Landelijk Expertise Centrum Kindermishandeling Het Landelijk Expertise Centrum Kindermishandeling (LECK) gaat op 12 december 2014 van start met een openingscongres in Utrecht over het doel van het LECK. Dat doel is “de g... lees meer »

Prestatieloop voor een Kind De Stichting Chance for a Child en de Stichting Willem-Alexander Kinderfonds nodigen u van harte uit voor een prestatieloop. In het belang van het kwetsbare kind bundelen beide sti... lees meer »

Landelijke Expertise Centrum Kindermishandeling van start Landelijke Expertise Centrum Kindermishandeling van start dankzij de Nationale Postcode Loterij en Stichting Kinderpostzegels   Naar schatting worden jaarlijks 120.00... lees meer »

30 love very special editie 1 maart Panama Amsterdam! back2back! JAN AKKERMAN (on guitar), met Ronald Molendijk back2back met Dennis van der Geest, gaan jullie meevoeren naar een muzikaal hoogtepunt!We kijken nu al uit naar deze speciale avond m... lees meer »

2014 Nieuwe kansen! Doneer aan de Stichting Chance for a Child.Iedere vijfhonderdste donateur krijgt een iPod kado.Stort daarom op 2908! t.n.v. de Stichting Chance for a Child.IBAN NL12 INGB 0000 002... lees meer »

Dichtbij Nederland in gesprek met Chance for a Child Dinsdag 26 november waren Prof.dr Hugo Heymans en Ria van Mastrigt van onze Stichting te gast in het radioprogramma Dichtbij Nederland.  In de talkshow gaan zij in op het bela... lees meer »

De Week van Kinderen Veilig Op woensdag 20 november 2013 wordt de 24e verjaardag gevierd van de internationale Dag van de Rechten van het kind. De Taskforce kindermishandeling en seksueel misbruik heeft beslo... lees meer »

Digitale Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van nieuws en activiteiten van de Stichting Chance for a Child. Meld je hier aan voor de digitale nieuwsbrief... lees meer »

Kindermishandeling vaker ontdekt na invoering checklists op SEH Sinds de invoering van een checklist voor het opsporen van kindermishandeling en de wettelijke verplichting om te screenen op kindermishandeling op spoedeisendehulpafdelingen w... lees meer »

Facilitators and barriers to screening for child abuse in the emergency department Abstract BackgroundTo identify facilitators of, and barriers to, screening for child abuse in emergency departments (ED) through interviews with ED staff, members of the hospi... lees meer »

Voor de Stichting Chance for a Child zijn wenskaarten en kalenders gemaakt. Even voorstellen:Art Revisited is sinds de oprichting in 1988 uitgegroeid tot de belangrijkste uitgeverij op het gebied van figuratieve kunst in Nederland. Schilderijen van kunsten... lees meer »

Hoe vindt screening op kindermishandeling op spoedeisende hulp afdelingen plaats? In ziekenhuizen waar gescreend wordt op kindermishandeling met behulp van een korte vragenlijst wordt vaker een vermoeden van kindermishandeling gesignaleerd dan in ziekenhuizen ... lees meer »

Screening op kindermishandeling op SEH’s effectief Onderzoekers: “Systematisch onderzoek zorgt voor vijf keer hogere detectie van kindermishandeling.” Voor het eerst is onderzocht of systematische screening van pati... lees meer »

Nieuws

Golfdag voor een Kind succesvol
Golfdag voor een Kind 2017 was uitermate succesvol en heeft een nettobedrag van € 13.594,00 opgeleve... lees meer »

Rotterdammers achter expertisecentrum kindermishandeling
Kinderartsen kunnen vanaf vrijdag op elk moment van de dag advies inwinnen als ze een vermoeden hebben van kin... lees meer »

Stel uw eigen kalender of wenskaart samen

Stel uw eigen kalender of wenskaart samen