De Ambassadeurs

Cor Pot
Voetbalcoach Jong Oranje

"De reden van mijn Ambassadeurschap is, dat ik een gevoel heb wat te kunnen betekenen voor degene die dat nodig hebben en via mijn netwerk veel kan toevoegen."

 

 

Patricia Paay
Showwereld

"Kinderen zijn ontwapenend lief en onbedorven, laat ze kinderen zijn. Elk kind wat je mishandelt is een leven verpest. Love that´s all !! X"

 

John van den Heuvel
Misdaadverslaggever

"De basis voor een evenwichtig en gelukkig volwassen leven ligt in een jeugd met warmte, liefde en veiligheid. Ik span me als ambassadeur graag in voor kinderen die dat door omstandigheden moeten ontberen." 

Chiem van Houweninge
Schrijver/Acteur

"Kindermishandeling is een van de hartverscheurendste, meest complexe verschrikkingen in onze maatschappij.
Zo kan ik nog talloze zinnen bedenken. Het gaat er echter vooral om, wat ik er aan kan doen. Vandaar dat ik mij beschikbaar stel als Ambassadeur van de Stichting."

 

Prof. Dr. Henriette A. Moll Kinderarts

"Het is ongelofelijk belangrijk kindermishandeling vroeg te signaleren en erger te voorkomen. Wij moeten opkomen voor deze kwetsbare kinderen. Stichting Chance for a Child steunt dit."

 

 

Prof. Dr. Hugo Heymans
Kinderarts

'Kindermishandeling schaadt het kind en zijn toekomst, help het voorkomen!'

 

 

 

Chimène van Oosterhout Presentatrice

"Kinderen zijn weerloos en afhankelijk van ouders en volwassenen… ze verdienen het om veilig, respectvol en met liefde op te groeien, zodat hun toekomst veilig, respectvol en liefdevol zal zijn… Graag help ik de kinderen voor wie dat niet vanzelfsprekend is." 


 
   

Nieuws

Golfdag voor een Kind succesvol
Golfdag voor een Kind 2017 was uitermate succesvol en heeft een nettobedrag van € 13.594,00 opgeleve... lees meer »

Rotterdammers achter expertisecentrum kindermishandeling
Kinderartsen kunnen vanaf vrijdag op elk moment van de dag advies inwinnen als ze een vermoeden hebben van kin... lees meer »

Stel uw eigen kalender of wenskaart samen

Stel uw eigen kalender of wenskaart samen